STEG FOR STEG: LEI ET MINILAGER

STEG FOR STEG: LEI ET MINILAGER

Dagen har kommet, du har bestemt deg og skal leie et minilager. Du er lei av at du ikke har kontroll på tingene dine hjemme, eller leiligheten begynner å bli alt for liten. Avgjørelsen er tatt, du skal leie deg et minilager og kjøre en rekke ting dit, slik at du kan puste lettet ut hjemme. Men hvordan leier man et minilager? Hvilke steg må du ta? Denne artikkelen skal hjelpe deg, slik at du enklest mulig får leid et minilager.

Finn ditt ønskede minilager

Det første du gjør er å finne minilageret du ønsker å reservere. Her har du mange valg. Du kan bruke google for å finne et minilager nær deg, eller kanskje kjenner du noen som kan anbefale en bedrift. Muligens har du gått forbi et minilager på vei til jobben, og tenker at det ser bra ut.

Hvis dette ikke passer for deg, kan du også bruke den supre siden, minilagerguiden.no. Her får du all informasjon om minilager nære deg, slik at du enkelt kan ta valget på riktig minilager.

Når du har funnet et som passer dine kriterier i søkefunksjonen til minilagerguiden.no, er neste steg å begynne bestillingen.

Bestill enkelt på nett

Dersom du har funnet et solid minilager, vil det ofte være mulig å bestille på nett. Da slipper du å gå innom lokalet på forhånd, eller å ringe en svett daglig leder. 

Gjennom nettsiden til minilageret ditt velger du først avdeling, altså hvor minilageret ligger. Feks ønsker du å leie lager på Oslo Minilager. Deretter velger du størrelsen du ønsker på ditt minilager, med alt fra 5kvm til 50kvm, alt ettersom hva du trenger for ditt lagringsbehov.

Videre blir du ofte bedt om å legge fra deg kontaktdetaljene dine, slik at minilageret vet hvem de har som ny kunde. Etter å ha lagt inn all informasjon, inkludert betaling, vil du bli månedlig fakturert.

Deretter får du mail med din adgangskode, og informasjon om når lageret er åpnet. Da er du klar til å kjøre tingene dine på minilageret! Enklere blir det ikke.